Consultancy

MAAK EEN AFSPRAAK

Consultancy

Advies en tips tijdens het opstarten of voeren van uw eigen praktijk kunnen erg welkom zijn wanneer u bepaalde belangrijke keuzes moet maken of tegen bedrijfsvraagstukken aanloopt. Health 4 Holland is ontstaan vanuit een praktijk voor fysiotherapie en heeft meegewerkt aan de opstart en dagelijkse ondersteuning van meerdere praktijken en gezondheidscentra. We weten dus als geen ander hoe het is om zelf een praktijk op te starten of een praktijk door te ontwikkelen. Voor u kan deze ervaring van pas komen in iedere fase van uw praktijk of vergroting van uw netwerk.

STARTERSBEGELEIDING

Vanwege onze achtergrond en ervaring met het opstarten van een eigen praktijk, weten we wat het inhoudt om een eigen praktijk te beginnen. We bieden een stap-voor-stap startersbegeleiding aan zodat u niets over het hoofd ziet en helpen u met de vragen die u heeft.

ONDERNEMINGSPLAN

Veel startende ondernemers hebben moeite met het schrijven van een ondernemingsplan, maar willen wel graag een eigen praktijk starten. Health 4 Holland kan voor uw praktijk meewerken aan het marktonderzoek, concurrentieonderzoek en een financieel plan.

BEDRIJFSVOERING

Ook de meer ervaren praktijkhouder kan te maken krijgen met lastige beslissingen of behoefte hebben aan advies. Soms kan een adviesgesprek verheldering bieden of één van onze diensten u ruimte geven voor meer tijd voor uw praktijkvoering en ondernemingsactiviteiten.

PRAKTIJKSCAN

Een analyse van de huidige situatie van uw praktijk op één of meerdere onderwerpen kan een begin zijn voor het maken van vervolgstappen of het inslaan van een nieuwe richting. Onze praktijkscan is geschikt voor zowel de gehele praktijk als een specifiek onderdeel ervan.

CONTACT

Wat kan ik voor u betekenen?

Laat hieronder uw bericht achter. Ik help u graag verder.