Lifestyle

MAAK EEN AFSPRAAK

Wat betekent de term Lifestijl?

Lifestijl of vitaliteit is een veel besproken term momenteel. Kort samengevat kunnen verschillende interventies en tools u handvaten geven om uw lifestijl positief te beinvloeden. Fysio4DenBosch heeft hiervoor verschillende therapieën en programma’s ontwikkelt op het gebied van beweging en voeding. 

 

De mogelijkheden

Om u te begeleiden bij het verbeteren of veranderen van uw lifestijl bied Fysio4DenBosch verschillende mogelijkheden. Zo werken we intensief samen met onze Dietiste Floor Klaassen en hebben we gezamenlijk een programma ontwikkelt voor bijvoorbeeld Obesitas. Ook voor andere vraagstukken over lifestijl hebben we ervaring in het begeleiden van cliënten. 

Voor wie zijn onze lifestijl programma’s geschikt?

Onze Lifestijl Programma’s kunnen een geschikte interventie zijn bij de volgende vraagstukken;

  • Chronische langdurige pijnklachten
  • Obesitas
  • Diabetes
  • Actievere levensstijl
  • Advies bij voeding

De leefstijl programma’s en interventies zijn direct inzetbaar en voor ieder niveau. Soms moet of kan er overleg plaats vinden met uw huisarts of specialist over de beste inzet hiervan. Ook kan er overleg plaatsvinden met een leefstijlcoach indien gewenst. Onze therapeuten zijn geschoold in de begeleiding van clienten met deze vraagstukken. Afhankelijk van de vraag van de client kan er worden gekeken naar de beste therapeut om u te begeleiden. 

Afspraak maken voor een beweeganalyse bij Fysio 4 Den Bosch

Wilt u meer informatie, een afspraak maken voor een klacht of beter gaan presteren ? Dan kunt U contact opnemen met de praktijk via telefoonnummer 073-6140505 of mail naar info@fysio4denbosch.nl.

CONTACT

Wat kan ik voor u betekenen?

Laat hieronder uw bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.