Even voorstellen

Ik ben Victor Lautenschutz, geboren en getogen in Ammerzoden. Na mijn middelbare schoolperiode voelde het als een natuurlijke stap me te gaan verdiepen in sport, bewegen en menselijk lichaam. Mijn studie heb ik gevolgd en afgerond in Breda. Waarna ik aan de slag ben gegaan in Oirschot en vervolgens in Ammerzoden. Zowel tijdens mijn studietijd als later in de praktijk ben ik het aanspreekpunt geweest voor diverse sporters van uiteenlopende niveau’s. Naast het behandelen van klachten vind ik het leuk mensen te adviseren en ondersteunen op ieder aspect wat met gezondheid te maken heeft.
Sinds september 2011 ben ik Fysio 4 Den Bosch begonnen aan de van Berckelstraat te ‘s-Hertogenbosch. Sindsdien is onze praktijk uitgebreid met verschillende mooie specialisaties, diensten en samenwerkingen met partners om de inwoners van ‘s-Hertogenbosch optimaal te kunnen behandelen bij preventie of herstel van klachten.
Mocht u vragen hebben over specifieke onderwerpen dan kunt u altijd contact opnemen of verder een kijkje nemen op mijn website.

Meer over mij

Behandeltechnieken

 

Manuele therapie volgens Musculoskelatale Revalidatie

Dry Needling

Medical Taping

Cupping

Guasha

Sportrevalidatie

h

CV

 

Fysio 4 Den Bosch – “Praktijkhouder”

Fysio Ammerzoden – “Marco van der Steen”

Fysionova te Oirschot – “Peter van der Heijden”

Fitnesscenter Action te Velddriel

Verzorger v.v. Jan van arckel te Ammerzoden

Avans Hogeschool Breda

Jeroen Bosch college Den Bosch

Specialisaties

 

Voetbal

Tennis

Hardlopen

Wielrennen

CONTACT

Wat kan ik voor u betekenen?

Laat hieronder uw bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.