Sportfysio

MAAK EEN AFSPRAAK

Sportfysio

Wat is sportfysiotherapie?

Sportfysiotherapie speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft.

De sportfysiotherapeut behandelt cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. Hij begeleidt en adviseert ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen. In zijn praktijk ziet de sportfysiotherapeut ook andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie.

De meeste klachten waarmee mensen naar de sportfysiotherapeut gaan, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. De sportfysiotherapeut kijkt breder naar een klacht en traint het lichaam als geheel.

Afspraak maken voor sportfysiotherapie bij Fysio 4 Den Bosch

 

Wilt u een afspraak maken voor sportfysiotherapie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 073 614 05 05 of stuur een email naar: info@fysio4denbosch.nl.

CONTACT

Wat kan ik voor u betekenen?

Laat hieronder uw bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.